Diensten - Carwash Van Brussel - Wasstraat in Lokeren

Extra diensten

Soms zijn lak-en intererieurvervuilingen zeer hardnekkig.  In zulke gevallen is een intensievere behandeling nodig dan een standaard wasprogramma bij onze carwash in Lokeren. Bij Carwash Van Brussel bieden we een totaalpakket aan professionele auto detailing diensten aan. Onze auto detailing diensten omvatten het grondig reinigen, polieren en beschermen (auto coating) van uw auto. Carwash Van Brussel laat uw wagen opnieuw glanzen.

Interieurreiniging auto Lokeren

Vrijblijvende offerte

Al onze prijzen zijn indicatief en startprijzen, dit omdat er veel verschillende type voertuigen zijn en de staat van de wagen enorm kan verschillen. Wens je toch een duidelijke prijs, dan kan je altijd bij onze wasstraat in Lokeren langskomen voor een vrijblijvende prijsofferte. 
Heb je geen tijd om langs te komen, aarzel niet om aan de hand van wat foto’s een betere richtprijs te krijgen of contact op te nemen.

Interieur polijsten - Diensten Carwash Van Brussel
car detailing lokeren

Uw wagen is in goeie handen

Bij Carwash Van Brussel gaan we bewust en zorgvuldig om met elke auto. We gebruiken uitsluitend de beste materialen en producten om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. 

En ondanks onze meer dan 30 jaar ervaring blijven we leren en innoveren om telkens die extra kwaliteit te kunnen leveren. 

Geen tijdverlies met onze diensten

Terwijl wij er alles aandoen om uw wagen terug zo goed als nieuw maken. Kan u rustig genieten van een lekkere koffie of gebruik maken van onze gratis WIFI in onze wachtruimte.  

laptop - diensten

Contact

T: +32 (9) 348 25 29
E: info@carwashvanbrussel.be

Adres

Gentse Steenweg 157
9160 Lokeren

Openingsuren

Maandag tot zaterdag: 8u30 – 18u
Zondag & feestdagen gesloten

Vriend van de carwash

Maak je account aan, word klant en geniet van tal van voordelen